All önskvärd service

jorgenhaggstrom

Jörgen Häggström, VD, Upphandlingsbolaget. ……………………………………..foto peder@artcenter.nu

En av många nya hyrsegäster i ESPIRA-huset är Upphandlingsbolaget:
– Här får jag all service som jag kan önska mig för mitt företagande, säger vd Jörgen Häggström.

Jörgen har en gedigen kunskap om inköp och upphandling av olika slag. Han har bl.a. varit inköpschef inom sjukvården, Borås Stad m.fl. företag och organisationer. Sedan fjorton år driver han ett eget företag i branschen.

Tidigare hade han sitt företag på Allégatan innan han i somras flyttade verksamheten till ESPIRA-huset.
– Här får jag service i form av reception, telefonväxel, internettjänster, kopiering, konferenslokaler m.m. Jag är mycket nöjd med servicen. Allt fungerar mycket tillfredsställande.

Upphandlingsbolagets affärsidé är att bedriva e-handel i form av en modern handelsplats för inköp mellan företag och organisationer. Företagens inköpskostnader minskar genom inköpssamverkan (större volymer) och webb-baserade inköp, säger Jörgen som vidare berättar att företaget har kunder i hela landet.

– I vår databas har vi cirka 55 000 produkter. Det kan röra sig om allt från städkemikalier och VVS-material till sjukvårdsutrustning för oljeplattformar.

Utöver e-handelsplatsen erbjuder Upphandlings-bolaget sina tjänster med elektronisk upphandling och den långa erfarenhet man har vid upphandlingar för privata och offentliga företag

Jörgen ser många fördelar med sitt koncept för upphandling. Elektronisk upphandling sparar tid och trenden går mot allt snabbare transaktioner och relationer.

www.upphandlingsbolaget.com

 

2016-10-12T14:04:26+00:002007/09/12|