ALMI Företagspartner. Idé till lönsamt företag!

almi-foretagspartner

Anna Bergengren, ALMI.   Foto Peder Persson.

Almi som är en av de första hyresgästerna i ESPIRA Tillväxtcenter, har bott in sig efter drygt tre år. Lokalerna är moderna och ändamålsenliga. Med trevliga grannar och samarbetspartners i huset ökar trivseln ytterligare.
– Det är ljusa och bra fungerande lokaler för vår verksamhet, säger Anna Bergengren.

ALMI Företagspartner hjälper nyföretagare och företag i utveckling från idé till lönsamt företag.
– Vi möjliggör satsningar för företag. Vi ser till att kryddan finns i tillvaron som gör att det blir av med den satsning som man tänkt sig genom finansiering, rådgivning och kontakter. För att beviljas lån ska affärsidén bedömas vara affärsmässig. I Västra Götaland är tillväxten stor och hittills i år (t.o.m. augusti) har man lånat ut c:a 160 miljoner kronor till företagare.

ALMI:s lokaler är ändamålsenliga och känns moderna. Det är ljust, öppet och lättillgängligt. Huset i sig består bl. a av företagens samarbetspartners i olika verksamheter. ALMI delar lokaler med Sjuhärads Kommunalförbund. Vi har gemensam fax, kopiator och viss kontorstjänst. Ute i ESPIRA har man gemensam reception, växel m.m. för samtliga hyresgäster.

– Det är en trevlig arbetsplats med centralt läge och många verksamheter som samarbetari fastigheten. Närheten till varandra besparar många arbetstimmar. De fräscha lokalerna används dagligen av en stor mängd människor och fungerar mycket bra, säger Anna Bergengren.

www.almi.se

2016-10-12T14:04:19+00:002008/10/21|