Almi har tecknat kontrakt med IBAB

almi

Jörgen Njord, chef för Almis verksamhet i Boråsområdet. Foto Peder Persson.

Det blir allt mer klart med hyresgästerna i det s k Espira-huset på Olovsgholmsgatan 22 i centrala Borås. Kontrakt är tecknade med bl a Almi, som beräknas flytta in i mitten av september. Almi får tillgång till cirka 280 kvadratmeter i plan 2.

– I samma fastighet kommer det även att finnas ett antal andra näringslivspartner, vilket ökar våra möjligheter till ett nära samarbete. Dessutom får våra kunder lättare att hitta till oss, säger Jörgen Njord, som är chef för Almis verksamhet i Boråsområdet.

ALMI Företagspartner finns i varje län och erbjuder finansiering och affärsutveckling till innovatörer, nya företag och till redan etablerade företag som vill utvecklas. Det gäller hela vägen från den första idén till ett lönsamt företag. ALMI har som mål att bidra till tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv. – Vi är sju personer på Boråskontoret och får nu tillgång till ändamålsenliga och för oss skräddarsydda lokaler. Det kommer att fungera alldeles utmärkt.

Andra hyresgäster i Espirahuset med tecknade kontrakt är Centrum för Entreprenörskap och Affärsdesign, Espira Inkubator, Connect Väst, Tillväxtparken, Industriell utveckling i Sjuhärad AB, Nyföretagarcentrum m fl.

www.vast.almi.se/

2016-10-12T14:04:37+00:002005/02/17|