Årets julklapp till hemmafixaren hos Harald Nyborg

141114_HARALD NYBORG-15-Redigera (kopia)

– Vi trivs fortfarande i våra lokaler mitt i Knalleland och vi har ett brett sortiment med låga priser, säger Harald Nyborgs butikschef Sara Forslund. Foto Peder Persson.

IBAB:s hyresgäst Harald Nyborg är en av butikkedjans 10 varuhus i Sverige. I sortimentet ingår bl.a. verktyg, färg, elartiklar, trädgårdsmöbler, hemelektronik. Butiken, som funnits i Borås i nio år, ligger mitt i Borås Arena med Max Hamburgerrestaurang som närmsta granne. I år har man utökat med c:a 1 500 varor. Framförallt inom verktyg, hushåll och cykel. Vilket gör att sortimentet idag överstiger 9 000 olika artiklar. Harald Nyborgs genomsnittliga kund är hemmafixaren som bor i villa eller lägenhet.

– Vi trivs fortfarande i våra lokaler mitt i Knalleland och vi har ett brett sortiment med låga priser, säger butikschef Sara Forslund.

Vintervädret som väntar på sig bekymrar inte Sara. Vi säljer kanske färre snöskyfflar men vår säsong är vår och sommar. Vi vill ha värme så fort som möjligt för att våra kunder skall komma och titta på trädgårdsmaskiner, partytält med mera.

– Julen fokuserar vi på julbelysning och annat som hör julen till och framförallt fyrverkerier till nyår.

– Årets julklapp är vårt nya Makita-sortiment. En väska med skruvdragare, vinkelslip, batteri med mera till hemmafixaren som gör lite mer än bara sätter upp hyllor, hälsar Sara Forslund och önskar alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt år.

 

 

2016-10-12T14:03:47+00:002015/04/21|