Årets julklapp2016-12-12T23:05:06+00:00

ibab sidhuvudhuvud

rubrik-arets-julklapp

emma-larson-harald-nyborg-december-2016


Årets julklapp hos Harald Nyborg blir en skruvdragare av märket Makita, säger butikschef Emma Larsson.

IBAB:s hyresgäst Harald Nyborg etablerade sig i Borås Arena 2005. Butiken ligger i markplan med parkeringsplatser utanför entrén. Det innebär också att funktionshindrade lätt kan komma intill.

Harald Nyborg har tretton butiker i Sverige och deras devis är ”Allt inom Hus, Hem & Trädgård”. På hyllorna ser man maskiner i kategorierna bra, bättre, bäst vilket innebär att man både servar hobbyfixaren och proffsen.

– Vi har drygt 8 000 artiklar i vårt sortiment och på vår hemsida har vi ytterligare tusen, säger Emma Larsson som är nytillträdd butikschef.

– Vårt omfattande sortiment gör att både hemmafixaren och yrkesmannen besöker oss. Nu inför jul kommer också många barnfamiljer för att handla det som hör julen till. Vi är välsorterade när det gäller t.ex. ljusslingor och leksaker.

– Årets julklapp verkar generellt bli VR-glasögon. Men för vår del blir det en maskin för hemmafixaren. En skruvdragare av märket Makita eller någon annan fancy maskin kommer säkert att ligga under granen i många hem.

– Samarbetet med IBAB fungerar bra. Fastighetsskötarna har redan varit inne och hälsat mig välkommen till butiken och till Borås, säger Emma som pendlar från Alingsås.

– Jag önskar alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Länk till Harald Nyborg

tomten

rubrik-solcellsanlaggning