Borås Arena Boråsarnas vardagsrum

Elfsborgs klubbchef hälsar alla välkomna till Elfsborgs matcher på Borås Arena. Foto Peder Persson.

IF Elfsborgs har haft en hektisk tid inför den allsvenska premiären.
– Vi startade redan efter sista matchen i höstas med att besöka våra 500 sponsorer, säger Elfsborgs Klubbchef Stefan Andreasson.

– Det är viktigt att ha en ekonomisk trygghet. Elfsborg har ett unikt samarbete med Borås Stad och ett intresserat näringsliv som ställer upp med sponsring. Samtidigt lyckas vi bra med köp och försäljning av spelare.

”Vi tillsammans” är ett av flera sociala projekt som Elfsborg utvecklar och är stolta över. Samtidigt pågår projektering av Borås Arena 2.0 som innebär en upprustning och modernisering inför 2020-talet. Bland annat skall Elfsborgsläktaren höjas och byggas ihop med Ålgårdsläktaren. Det planeras också för att öppna upp större 

ytor där besökarna kan aktivera sig både före och efter matcherna. Det byggs för fullt på en idrottshall med fullmått vid natursköna Rydaområdet. Hallen skall stå klar till nästa vinter och kommer att bli ett lyft för fotbollen i Borås.

– Jag hälsar alla välkomna till våra hemma-matcher. Vårt mål är att nå ett gott resultat och om vi överpresterar kommer vi att vara med i den absoluta toppen av allsvenskan. När domaren blåser för matchstart vid premiären är det spelet, spänningen och fin fotboll som är i fokus, hälsar Stefan Andreasson.

Länk till IF Elfsborg

2017-04-06T14:24:51+00:002017/04/06|