Byggnadsingenjörer, med 30 års erfarenhet, i Neptunhuset

arc

Annette Berfner och Lars Carlsson, ARKCON Byggkonsulter AB.

Byggnadsingenjörerna Annette Berfner och Lars Carlsson, de två ägarna av nystartade
ARKCON Byggkonsulter AB, har etablerat sig i Neptunhuset.
– Fantastiskt ljus, fräsch och inspirerande arbetsmiljö med ett centralt och bra läge, tycker de två.

De har en lång erfarenhet som byggnadsingenjörer, men då som anställda hos bygg- och arkitektkontor. Arbetsinsatserna är till stor del de samma som förut men nu i egen regi. Uppdragen spänner från små villor till skolor och större industrier. Både om- och nybyggnationer utföres i nära samarbete med beställare. Uppdragen finns mestadels i Borås och angränsande kommuner. Uppdragsgivarna är bla kommuner och fastighetsägare.

– Ett bra samarbete mellan entreprenörer, arkitektkontor och övriga inblandade är ett måste, säger Lars Carlsson.
Vi sätter kunden i centrum och i möjligaste mån eftersträvar vi att tillgodose deras önskemål. Vi vill skapa långsiktiga relationer med uppdragsgivare och därför är vår målsättning att leverera rätt produkt till avtalad tid och kostnad. Att lyfta fram kvalitén och följa tidsramen är mycket viktigt.

– Just nu håller vi på med en större ombyggnation för en kommun som ska vara klart 2010. Ett bra slutresultat med nöjd uppdragsgivare är det som räknas i det långa loppet, säger Annette Berfner.

Avslutningsvis tillägger de båda att efter de 8 veckorna de arbetat i Neptunhuset känns det fortsatt mycket bra. Lokalerna är ljusa och fräscha med en härlig utsikt. Gemensamma lokaler såsom konferens och fikarum ger en fantastisk trevnad ihop med övriga hyresgäster. Centralt och bra läge med parkeringsmöjlighet för både oss hyresgäster och kunder.

2016-10-12T14:04:22+00:002008/06/18|