En lokal kvar för uthyrning i Neptunhuset!

neptunus100408

Lokal som skall skräddarsys för ny hyresgäst på Fleminggatan 3 i centrala Borås.

Endast en lokal kvar för uthyrning i Neptunhuset, Fleminggatan 3! En lokal på 450 kvadratmeter i bottenplan med fantastiska möjligheter väntar på att skräddarsys till en eller flera hyresgäster.

Industribyggnader i Borås AB, som i dagligt tal förkortas IBAB, är det lokala kommunägda fastighetsbolaget. Det totalrenoverade Neptunhuset ingår i konceptet där vi erbjuder lokaler anpassade till mindre och medelstora företag med olika lokalbehov.

– Vi vet att lokalens viktigaste innehåll är de människor som arbetar där, säger fastighetsförvaltare Richard Svanberg. Därför är vi noga med att erbjuda sunda och väl planerade lokaler till rätt pris i mycket bra lägen.

Vi utvecklar och förvaltar industri-, kontors-, affärs- och utbildningslokaler för våra kunders räkning. För närvarande hyr vi ut lokaler till cirka 15 företag med en sammanlagd yta av cirka 32 000 kvm. Dessa lokaler finns på Viareds industriområde och i centrum på Fabriksgatan det anrika Algotshuset samt ESPIRA Tillväxtcenter på Olofsholmsgatan och Fleminggatan. Även nya Borås Arena ingår i vårt fastighetsbestånd.

Bolagets mål är att erbjuda anpassade lokaler till mindre och medelstora företag med olika lokalbehov. Många företag har fått en bra start i IBAB:s lokaler. Företag har börjat med en mindre area för att sedan kunna växa i större lokaler inom fastighetsbeståndet.

– Framgångsrika hyresgäster har utvecklats och trivs så bra att de sedan övertagit fastigheten. Detta ser vi som ett bevis på att vi lyckats, säger Richard Svanberg.

2016-10-12T14:04:22+00:002008/04/10|