Fastighetsskötare för intressanta fastigheter

141021_roger lindqvist-6-Redigera-Redigera-Redigera

Roger Lindqvist är fastighetsskötare för IBAB:s fastigheter i Borås. Foto Peder Persson.

Roger Lindqvist har arbetat sedan slutet av nittiotalet som fastighetsskötare på IBAB och hans ansvarsområde är företagets fastigheter på Olovsholmsgatan, Fleminggatan, Fabriksgatan/ Bryggaregatan och vid Bussgatan på Viareds Industriområde. Arbetet innebär bl.a. utvändig tillsyn, kontrollera drift med värme och ventilation så att temperatur och in- och frånluft fungerar. Se till att dörrar, fönster med mera justeras och fungerar.

Verksamheterna i fastigheterna kan delas upp i tre områden. Fabriksgatan/Bryggaregatan har skolverksamhet med många passager och ny teknik, på Olovsholms- och Fleminggatan är det kontorsverksamhet och fastigheten Bussgatan i Viareds Industriområde är en ren industrifastighet.

– Tidigare var det mer verksamhetsstöd vilket innebar att hjälpa till med omflyttningar, möbleringar och liknande arbete. Nu är det, sedan flera år tillbaka, enbart fastighetsskötsel för min del, säger Roger Lindqvist. Mitt arbete är intressant, omväxlande. Jag träffar trevliga människor och tiden går fort

Hyresgäst som vill göra en felanmälan ringer telefon 033-35 39 00. Då går ett meddelande ut till Roger som så fort det är möjligt åtgärdar det uppkomna felet.

 

2016-10-12T14:03:47+00:002015/04/21|