GALPU har växt ur sina lokaler!

galpu(1)

Gerhard Andersson, Carina Fransson, Lena Sjöqvist och Monica Lillemoen, fyra av sex anställda på Galpu.

Galpu har växt ur sina lokaler i Espira Tillväxtcenter och flyttat till nyrenoverade Neptunhuset.
– På dessa två år som vi funnits har vi utökat från en till sex anställda, säger vd Gerhard Andersson. Vi stortrivs i dessa skräddarsydda lokaler på hela plan 1.

– De nya fräscha utrymmena ger plats åt att även ta emot besök. Nu kan vi, som länge varit ett önskemål, bedriva kursverksamhet också. Exklusiva kurser med begränsat antal elever i bland annat bokföring, datakunskap och arbetsrätt. Vår huvuduppgift är att hjälpa företag med lönesystem, personal och utbildning. Vi är specialister på arbetsrätt och personalfrågor. Dessutom samarbetar vi med flera olika experter t ex inom rekrytering, bokföring och löner, tillägger Gerhard Andersson.

– De flesta av våra drygt 400 kunder besöker oss inte fysiskt utan vi kommunicerar via telefon och data. Vårt upptagningsområde sträcker sig från Stockholm i norr och till Skåne i söder, säger Monica Lillemoen.

Vi vänder oss i första hand till småföretag och nyföretagare men även större företag anlitar oss. Som exempel kan nämnas Vägverket i Väst, Jabo Woods och Göteborgs Kommun.

www.galpu.se

2016-10-12T14:04:23+00:002008/04/10|