GALPU utökar i Neptunhuset

galpu_neptunhuset

GALPUS:s VD Gerhard Andersson och personalchef Stig Johansson.
GALPU, utökar med våningsplan två i Neptunhuset, Olovsholmsgatan 32.
– Vi börjar växa ur kostymen, säger VD Gerhard Andersson. Även om vi inte utnyttjar hela våningsplanet själva just nu så har vi här möjlighet till expandering på sikt.
Sedan inflyttningen hos IBAB 2006 har företaget expanderat och har efter hand flyttat till större lokaler inom fastigheten. För tillfället behöver man inte hela våningsplan 2 så de hyr i sin tur ut till företag vilka delar konferens- och fikarum. När GALPU behöver utöka ytterligare finns här möjlighet till expandering.
– Det är ett trevligt hus med bra läge, säger personalchef Stig Johansson. Våra och de andra företagens kunder har lätt att hitta hit och det är goda parkeringsmöjligheter på gården. Vi har bott in oss här genom åren och trivs bra.
GALPU är ett supportföretag som servar mindre och medelstora företag med kompetens inom lön, personal och utbildning. Många gånger har den enskilda företagaren inte tillräcklig kunskap eller tid för att kunna ta de rätta besluten. GALPU medverkar då som bollplank och hyrs också in som personalchef/personalkonsult.
De skräddarsyr sin arbetsinsats efter de aktuella behov som det större eller mindre företaget har.
GALPU erbjuder också utbildning för företag i personal och lönehantering. Nämnas bör att man producerat boken Personal och Lönehandbok 2011. Skriften på 130 sidor guidar företagare i frågor och lagar gällande personal- och lönehantering.
2016-10-12T14:04:05+00:002011/09/08|