Good Solutions har fått en lysande start!

notisgoodsoltion

Mattias Ahlenius och Mikael Persson, två av ägarna till Good Solutions

Ett av de allra första företagen, som startades med stöd av Espira Inkubator, var GoodSolutions.
– Det var för cirka två år sedan och vi har haft stor nytta av deras kunnande och kontakter. Vi har även fått ökad trovärdighet som företag genom tillhörigheten till inkubatorn, säger Mikael Persson och Mattias Ahlenius, som är två av de fyra delägarna.

Trots att företaget varit verksamt så kort tid har det redan fått välförtjänt uppmärksamhet. Good Solutions AB har utsetts till ett av Sveriges 20 mest intressanta nya teknik- och kunskapsföretag. I hård konkurrens från hela landet vann företaget pris i Vinnovas tävling Vinn nu.

Livsmedelindustrin är intressant för eldsjälarna i Good Solutions. De har lång erfarenhet från maskintillverkning för livsmedelsindustrin och vet vilka behov som finns.
– Därför har vi utvecklat programmet Food Insight, som enkelt går att anpassa till alla olika behov som finns för förädling av livsmedel.

Med Food Insight kan en livsmedelsproducent skapa en komplett spårbarhetskedja där alla förädlingssteg i produktionen kan följas. Systemet ger en överblick över alla kritiska parametrar i produktionen och skickar larm via t ex e-post eller SMS när de insamlade värdena hamnar utanför de tillåtna gränserna. Food Insight ger också helt nya möjligheter till effektiv och rättvisande produktionsuppföljning. En av kunderna är Sveba Dahlén i Fristad.

Företaget har med andra ord fått en lysande start och Mikael och Mattias framhåller stödet från Espira Inkubator som mycket viktigt i företagsstarten.
– Henrik Essunger och de andra i inkubatorn har coachat oss. De kan alla vägar och vi har haft en värdefull och stimulerande dialog om finansiering, marknadsföring m m. Det faktum att vi är ”godkända” av dem har varit till stor nytta för oss.

Sedan starten har Good Solutions haft lokaler i Espira-huset. Lokalerna har nu renoverats och ger ett fräscht och ljust intryck. Företaget har numera även kontor i Göteborg.

Vill ni veta mer om företaget?

Besök www.goodsolutions.se.

2016-10-12T14:04:34+00:002006/01/25|