Harald Nyborg i ”nya” lokaler på Borås Arena2018-03-21T18:19:40+00:00

ibab sidhuvudhuvud

Harald Nyborg i ”nya” lokaler på Borås Arena

– Hjärtligt välkommen till våra nyrenoverade lokaler i Knalleland, hälsar medarbetarna Emma Valtersson och Joakim Kedbäck. Foto Peder Persson.

IBAB:s hyresgäst Harald Nyborg, som etablerade sig i Borås Arenas affärslokaler 2005, har fått ett ansiktslyft efter renovering. 

– Beslutet att renovera togs hösten 2017 och arbetet startade i januari 2018, säger butikschef Emma Larsson. Vi stängde butiken under januari och hälsade våra kunder välkomna igen i mitten av februari.

– Vår satsning i köpcentret Knalleland är långsiktig och IBAB var införstådd med renoveringsbehovet varför vi har kunnat samsas om kostnaden. 

Kunder och personal möts nu av nytt och  ljust, golv och tak. Energisnål belysning i hela butiken och en uppdaterad planlösning bidrar till ett luftigare intryck. 

– Vi är mycket nöjda med resultatet. Allt blir roligare och lättare för vår personal och av kunderna får vi många positiva reaktioner.

Harald Nyborg har idag 12 butiker i Sverige och beskriver sig som en fyndmarknad för hus, hem och trädgård. Grundsortimentet består av verktyg och hjälpmedel för i första hand självfixaren.

Länk till Harald Nyborg