Harald Nyborg – snart 10 år i Borås Arena

140203_harald_nyborg

Sara Forslund är butikschef för Harald Nyborgs butik i Borås Arena. Foto Peder Persson.

Harald Nyborg är IBAB:s hyresgäst i Borås Arena. Företaget flyttade in i sina lokaler 2005. Verksamheten är baserad på försäljning av bl.a verktyg, färg, elartiklar, trädgårdsmöbler och hemelektronik. Harald Nyborg har

37 varuhus varav 10 i Sverige.

– Vi har ett perfekt läge i köpcentret Knalleland med parkering precis utanför entrén, säger butikschef

Sara Forslund som har arbetat i butiken i fyra år.

– Det goda samarbetet med vår hyresvärd, övriga hyresgäster och våra trevliga kunder gör att vi trivs i våra lokaler. Uppstår det något problem med något i fastigheten så åtgärdas det omedelbart. Nu har vi också fått en megastor bildskärm på arenans tak där vi kan vara med och annonsera våra erbjudanden för besökarna i Knalleland.

Konkurrensen i Borås har hårdnat då fler företag etablerar sig. Det är inte enbart negativt med konkurrens utan det kan också vara positivt då fler köpcentra lockar ett större antal turister. Extra bra är det med satsningen i Viareds industriområde som säkert kommer att locka hit Göteborgare för att handla.

Under rusningstid vill det gärna stocka sig i trafiken. Sara Forslund ser fram emot att Borås Stad förverkligar sina planer på en förbättrad framtida infrastruktur i Knallelandsområdet.

– Nu blir dagarna ljusare och vi kommer snart att starta försäljning av trädgård, camping, bad och pool, avslutar Sara Forslund.

Länk till Harald Nyborg

2016-10-12T14:03:51+00:002014/02/19|