Hjälpmedelcentralen flyttar till större lokaler

bussgatan-4

Hjälpmedelcentralens nya lokaler på Bussgatan 4 på Viareds Industriområde. Foto Peder Persson.

Hjälpmedelcentralen i Västra Götaland är ett kompetens- och logistikcenter för Västra Götalandsregionens 49 kommuner. De finns i Mölndal, Uddevalla, Skövde och Borås. De ombesörjer lagerhållning, distribution samt service och underhåll av hjälpmedelsartiklar. Man utför också rådgivning, individuell utprovning, anpassningar, service och underhåll samt studiebesök och utbildningar.

Verksamheten i Borås expanderar och man har därför beslutat att flytta till större och mer ändamålsenliga lokaler i IBAB:s fastighet på Bussgatan 4 i Viareds Industriområde.

– På Viareds Industriområde blir vi bl. a. grannar med Volvo Bussar, Viskastrandsgymnasiets Fordonsutbildning.
Vi får förutom större inomhusyta också tillgång till generösare markytor för in- och urlastning och dessutom finns det inga närboende som störs av detta arbete som pågår både tidigt på morgonen och sena kvällar, säger enhetschef Janne Malmborg.

– Vi hälsar våra nya hyresgäster välkomna till Bussgatan på Viared, säger IBAB:s VD Lars Nordin. Projektering har redan startat för att anpassa fastighetens yta om fem tusen kvadratmeter för hyresgästens dagliga verksamhet. Kontraktet, som omfattar hela fastigheten, löper över femton år.

Länk till Hjälpmedelcentralen

2016-10-12T14:03:49+00:002014/09/05|