IBAB samverkar för vår gemensamma strävan att utveckla Borås

 

IBAB samverkar för vår gemensamma strävan att utveckla Borås, säger VD Patrik Johansson.
Foto Peder Persson.

– Ett av IBAB:s mål är att ständigt utveckla och förvalta fastigheter som bidrar till samhällsutveckling, säger Patrik Johansson. IBAB har till exempel en delaktighet i att samhällsutveckla flera områden i Borås såsom Ramnaslätt- och Viared Industriområden, Borås Arena med flera. Nu ser vi fram emot att få vara med och utveckla Borås event.

Borås event, är ett exempel på hur IBAB tillsammans med Borås Stad och näringslivet utvecklar projekt i samverkan. Arbetet har startat på området vid Borås Djurpark och man har tagit det första spadtaget för en flexibel byggnad med verksamhet inriktad för barn-, familjeaktiviteter och turism vilket i sin tur harmonierar med flera av de sju målområden som ingår i Vision Borås 2025. Beräknad inflyttning i december i 2020.

– Framför oss ser vi ett fortsatt arbete med spännande strategiskt viktiga förvärv, där IBAB ska kunna äga, förvalta och utveckla fastigheter, säger Patrik Johansson, VD, Industribyggnader i Borås AB.

Länk till film Borås event!

IBAB Koncernen är ett kommunägt bolaget som består av moderbolaget Industribyggnader i Borås AB samt dotterbolagen Eolus 6 AB och Kv Strömsdal 3 AB. För närvarande hyr man ut lokaler, med en sammanlagd area av cirka 60 000 kvm, i sex områden.

2020-06-05T08:31:59+00:002020/06/03|