IBAB utökar med smart och snabb information till sina hyresgäster

m_app

Industribyggnader i Borås AB, IBAB, utökar och snabbar upp informationsmöjligheterna för sina hyresgäster och övriga intresserade via en mobil applikation. Nu hittar man IBAB:s hemsida direkt i mobilen. Den konverteras automatiskt till de flesta telefoners fönsterstorlek.

Fler och fler använder sin telefon idag för att hämta och lämna information via SMS, MMS, E-post och via webbsidor. En ”vanlig” hemsida är anpassad till datorn och kan vara svår att läsa i en mobiltelefon.

– Vi har tagit valda delar från vår hemsida och konverterat till telefonens format, säger IBAB:s VD Lars Nordin. Kundservice med felanmälan, lediga lokaler, aktuell information och företagets kontaktuppgifter är några av de delar man lätt kommer åt.

För kunden är det ytterligare ett snabbt och smart sätt att komma i kontakt med IBAB och därigenom kan, t.ex. vid akut felanmälan, handläggningstid förkortas. Man får tillgång till kontaktuppgifter för all personal, uppdaterad information om lediga lokaler och blir påmind om det som är aktuellt just nu.

Designade hemsidor för att hämta information via telefon blir allt vanligare och kommer i framtiden att bli standard. IBAB är tidigt ute och ligger i framkant med den nya tekniken. Applikationen är publicerad och fungerar utmärkt.

2016-10-12T14:04:02+00:002012/09/26|