IMPACT rekryterar över gränserna

impact

Peter Johansson och Viktor Hansson, IMPACT.

Rekryteringsbolaget IMPACT har sedan årsskiftet etablerat sig i Sverige och först ut är Borås. Viktor Hansson och Peter Johansson har med sitt franchisebolag flyttat in i Neptunhuset på Fleminggatan.

– Här trivs vi mycket bra, säger Viktor Hansson. Fräscha lokaler i trivsam miljö med ett både centralt och lugnt läge. Nära till högskolan där vi har de flesta kandidaterna. Ljusa och bra utrymmen med gemensamt fikarum och rejäla konferenslokaler. Lätt med parkering för våra besökande. Allt känns genomtänkt och rymligt. För oss är det i dagsläget perfekt i storlek också.

IMPACT har varit verksamma i Norge i 10 år med rekrytering och utveckling. Sedan årsskiftet har det startat ett svenskt huvudkontor på franchisebasis i Borås. Här knyts kontakter och utbyten mellan länderna. Boråsföretaget drivs av delägarna Viktor Hansson och Peter Johansson. Båda har tidigare studerat på Högskolan och knutit ett nätverk här.

– Det är en bra affärsanda i denna växande region, säger Peter Johansson.

Vår specialitet är rekrytering till tekniska yrken som data- och maskiningenjörer. Vi arbetar grundligt och metodiskt och håller oss enbart till rekrytering. Kvaliteten går före kvantiteten. Hittills har vi sex återkommande kunder. Dessutom har vi slutit avtal med ett stort norskt företag där vi rekryterar över gränserna.

– Framtiden ser vi fram emot med tillförsikt då vi lyckats skapa en gedigen bank av kompetenta kandidater, säger de två delägarna.

www.impact.no

2016-10-12T14:04:23+00:002008/04/10|