Magnus Johansson- IBAB:s nya ordförande

ordforande-150518_ibab

Magnus Johansson är IBAB:s nya ordförande. Foto Peder Persson.

Magnus Johansson, 31 år från Dalsjöfors, är ny ordförande för Industribyggnader i Borås AB.

– Jag har tagit över ordförandeposten i ett välskött fastighetsbolag och har ett fint samarbete med företagets VD och övriga styrelsemedlemmar, säger Magnus som idag också är ersättare i Tandvårdsstyrelsen i Västra Götalandsregionen.

– Jag har ett intresse för fastigheter så det kommer att bli en spännande resa. Vårt arbete, med industri- och näringsfastigheter, är ofta större projekt med längre löptider. IBAB:s uppdrag är att bl.a. tillhandahålla lokaler som är anpassade för våra nuvarande och framtida hyresgäster. Vi är på detta sätt en medaktör för att, på kort och lång sikt, främja utbyggnaden av vårt lokala näringsliv.

– Kongresshuset, som kommer att bidra till stadens utveckling, är ett projekt som vi arbetar med just nu. Vi har också genomfört och avslutat flera stora projekt, senast Vulkanus f.d Algots fabriksfastighet mitt i centrum där över 1000 personer verkar varje dag och VGR:s Hjälpmedelscentral i kvarteret Vinddraget på Viareds Industriområde. I dessa fall handlar det om att föra en dialog och anpassa lokaler för hyresgästens speciella önskemål.

– Jag ser positivt på framtiden och det skall bli spännande att få vara med på resan när det gäller Kongresshuset. Det kommer nya spännande projekt för oss samtidigt som vi skall fortsätta vårda, anpassa och förädla de fastigheter som finns i företagets bestånd. Jag vill passa på att önska alla våra hyresgäster en riktigt trevlig sommar, avslutar Magnus Johansson, ordförande i Industribyggnader i Borås AB.

2016-10-12T14:03:44+00:002015/08/24|