Max Hamburgerrestaurang. – Vackrast i Sverige!

maxx2

Ida Flink och Farsane Hosseini, två av kökscheferna på Max Hamburgerrestaurang.

 

Max Hamburgerrestaurang i Borås är ägarfamiljen Bergfors stolthet. Lokalen anses som den vackraste av de drygt 70 restauranger i kedjan som finns i Sverige.

– Vi och våra kunder trivs mycket bra här och omsättningen har kontinuerligt ökat, säger en nöjd restaurangchef Patrik Hedlund.

Hamburgerkedjan Max startade i Gällivare redan 1968 av Curt Bergfors och drivs idag av sönerna som en stiftelse. Företaget har varit framgångsrikt och inom kort finns det drygt 70 restauranger runt om i Sverige.

Max i Borås hyr i fastigheten Borås Arena mot Ålgårdstorget. Vid evenemang också med entré från läktaren. Restaurangen har 28 anställda varav 13 fastanställda. ”Dagens lunch” som serveras under veckan är mycket populär, men storsäljaren är originalburgaren. Nyckelhålsmärkta produkter och GI- måltider finns också på matsedeln.

– Lokalerna är mycket trivsamma och funktionsenliga. Läget i Knalleland är perfekt med fri parkering och granne med Borås Arena.

Vi i Borås känner oss glada över att arbeta i så vacker miljö, den vackraste restaurangen av alla inom koncernen, avslutar Patrik Hedlund.

 

2016-10-12T14:04:17+00:002009/03/31|