MAX trivs på Borås Arena 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAX restaurangchef Amanda Nyberg och biträdande restaurangchef Linnéa Harvonen trivs med sitt arbete på Borås Arena. Foto Peder Persson.

IBAB:s hyresgäst Max Burgers AB etablerade sig i april 2005 i fastigheten Borås Arena mot Ålgårdstorget och vid evenemang också med entré från läktaren.

Restaurangchef Amanda Nyberg har arbetat i restaurangen i åtta år. Hon är inflyttad från Stockholm och tycker att Borås är staden lagom där man myser och trivs. Amanda styrketränar fem dagar i veckan och gillar sitt jobb på MAX.

– Borås Arena är ett toppenställe. När Elfsborg spelar är det fullt i restaurangen och man känner av stämningen. Harald Nyborg är närmsta ”goa” granne, vi sponsrar Elfsborg och Baltzar Balder från IBAB fixar allt som behöver justeras med fastigheten.
Max startades redan 1968 av norrlänningen Curt Bergfors. Den första restaurangen hade sin verksamhet på Parkgatan i Gällivare.
Idag finns 112 stycken med ca 4500 anställda. Man har fått utmärkelsen mest nöjda gäster femton år i rad och utvecklar sitt sortiment kontinuerligt. Förutom att allt kött är svenskt har man ett brett utbud av vegetariska alternativ, sallader och dipsåser med mera.

– Jag älskar min personal och familjekänslan där vi tillsammans arbetar för att nå våra mål, säger Amanda Nyberg.

Länk till Max Burger

2017-11-07T10:30:15+00:002017/11/07|