Nöjd hyresgäst i Espira-huset

coachservice

Helen Högsten, HH Coachservice AB. ……………………………………………………foto peder@artcenter.nu
– Jag stortrivs här. Espira-huset innehåller en fantastisk energi, säger Helen Högsten, som arbetar med coachning såväl individuellt som i grupp.

Som ensamföretagare har Helen inga direkta arbetskamrater, vilket gör att hon särskilt uppskattar gemenskapen och kontakterna med de andra företagarna i huset. Dessutom utnyttjar hon servicen i form av reception, kopiator, konferensutrymmen m.m.

Sedan många år arbetar hon med coachning och inspirationsföreläsningar.
– Mina klienter är ofta mitt inne i en omställningssituation i samband med t. ex. arbetslöshet, stressrelaterade sjukdomar eller någon annan form av livsförändring. Till mina arbetsuppgifter hör då att få dem att må bra, tro på sig själva och se de möjligheter som finns.

Jag är bra på att få mina kunder att engagera sig och se framåt igen. Svaren på deras problem finns ofta inom dem själva, säger Helen Högsten, som äger och driver verksamheten i företaget HH Coachservice AB.

www.hhcoachservice.se

2016-10-12T14:04:24+00:002007/10/25|