”Nu satsar vi på Fleminggatan”

fleminggatan

Fleminggatan 3 med dess projekt- och byggledare Roger Hedlund.…………….foto peder@artcenter.nu

Allt är nu uthyrt i IBABs fastighet på Olovsholmsgatan 32. – Det här s.k. ESPIRA-huset är helt klart. Vi har därför gått vidare i våra planer och bygger nu om lokalerna i fastigheten på Fleminggatan 3 till kontorslokaler, säger projekt- och byggledare Roger Hedlund.

I ESPIRA-huset finns en socialt utvecklande miljö med gemensam reception som kan ta hand om det mesta”. Här finns också telefonväxel, grupprum, café, konferenslokaler för stora och små möten, Internetuppkopplingar osv.

För tillfället är ESPIRA-huset fullt uthyrt när det gäller långsiktiga kontrakt.
– Allt har gått enligt planerna. Men verksamheten växer hela tiden och vi kommer därför att i mitten av november kunna erbjuda plats även i vårt grannhus på Fleminggatan 3, säger Roger och berättar att Neptuntvätten en gång i tiden disponerade dessa lokaler.

Här sker nu en omfattande ombyggnad. I det första planet, med ingång en halvtrappa upp från gården, finns ca 400 kvadratmeter stora lokaler. Lokalerna totalrenoveras och får bl.a. ny fasad och nya fönster. Dessa lokaler är ännu inte uthyrda och kommer att anpassas till blivande hyresgäster.
– Andra och tredje planet byggs om till moderna kontor och kommer att hyras av ESPIRA för deras verksamhet. I det översta planet bor två hyresgäster, som kommer att bo kvar i sina lägenheter.

Till förändringarna i fastigheten hör även omläggning av tak, installation av hissar, ny ventilation, nytt värmesystem, ny elinstallation och att gårdsmiljön fräschas upp för båda fastigheterna.

Här ligger Fleminggatan!

2016-10-12T14:04:26+00:002007/09/12|