Borås Event – Ny byggnad invigd


Kommunalråden Annette Carlsson, Kerstin Hermansson och Ulf Olsson, tillsammans med  IBAB:s ordförande Magnus Johansson, genomför en digital invigning av aktivitetshuset på Borås Event. Foto Peder Persson.

Verksamheten i den nya byggnaden i Borås Event invigdes den tionde december medan vi som fastighetsägare valde att göra en digital invigning utomhus dagen innan, säger IBAB:s fastighetschef Anna Axekull.

– Tre kommunalråd och IBAB:s ordförande intervjuades, klippte banden och genomförde invigningen engagerat och proffsigt. 

– Det var en lyckad invigning av den nya byggnaden som är uthyrd till en hyresgäst som erbjuder barn- och familjeaktiviteter. 

– IBAB gillar att samhällsutveckla. Det ingår i vårt uppdrag att stötta mindre och medelstora företag för att utvecklas och kunna etablera sig i staden. Nu skall IBAB ta välförtjänt julledigt därefter ska vi med stor nyfikenhet lära känna våra grannar i Borås Event och lyssna på framtidsvisioner och idéer för området. Sedan ska vi vara delaktiga och engagerade fastighetsägare, avslutar Anna Axekull.

Länk till den digitala invigningen

2020-12-18T02:52:53+00:002020/12/17|