Ny mötesplats för personalen vid Hästen

585 baltzar

IBAB:s fastighetsförvaltare vid den nya mötesplatsen, Olovs­holmsgatan 32. Foto Peder Persson.

Vecka 25 är den nya mötesplatsen vid IBAB:s fastighet Olovsholmsgatan 32 klar att tas i bruk.

IBAB har anlagt en stenlagd yta om c:a 25 kvadratmeter med två bord och fyra soffor att nyttjas av personalen vid Stadsdels­förvaltningen Norr.

– Det skall bli jättebra när bänkarna och borden har kommit på plats. Vi längtar efter att få sitta här när vi har rast med en kopp kaffe när solen lyser, hälsar Annika Davidsson som är planerings­ledare för skolorna inom Stadsdelsförvaltningen Norr.

– Här fanns tidigare en skylt med våra förra hyresgästers namn. Nu när vi har endast en beslöt vi att ta bort skylten och förbereda för en uteplats som personalen kan använda. Det kan röra sig om att ta med lunchpaket, träffas och fika på kaffe­rasten med mera, säger IBAB:s fastighetsför-valtare Baltzar Balder.

Arbetet beställdes hösten 2015 och beräknades vara klart när tjälen gått ur marken. Men entreprenören hamnade i tidsnöd och premiären blir därför vecka 25. Kostnaden för den nya mötesplatsen på Stadsdelsförvaltningen Norr är c:a 30 000 kronor.

– Intendenten och personalen vid Stadsförvaltningen Norr kom med idéen och förfrågan och vi beslutade att tillmötesgå deras önskan och visa att vi trivs med våra trevliga hyresgäster. Det är vår förhoppning att platsen skall användas och att de skall vara nöjda med vårt arbete, avslutar Baltzar Balder.

 

2016-10-12T14:03:40+00:002016/06/10|