Ny trevlig och säker arbetsplats för Stadsdelsförvaltningen Norr

111012_norr

Stadsdelsförvaltningen Norr:s fastighetsintendent Stig-Anders Holmström och säkerhetssamordnare Börje Hallberg hoppas alla kommer att trivas i förvaltningens nya fräscha lokaler på Olovsholmsgatan.

 

Ombyggnaden av kvarteret Hästen, Olovsholmsgatan 32, som påbörjades i våras börjar ta form. Det är till denna fastighet som admi-nistrativa personalen för Stadsdelsförvaltningen Norr skall flytta. På första planet finns lunchrum, kök med möjligheter till uppvärmning av medhavd lunch och kaffeapparater. Matsalen har inretts med vikdörrar för att kunna skärma av till fler konferensrum.
På plan två har IFO, Individ- och Familjeomsorgen flyttat in. De nya lokalerna är anpassade med samtalsrum och kontor efter personalens önskemål, säger fastighetsintendent Stig-Anders Holmström. Vi har haft ett gott samarbete med IBAB:s projektledare Erik Kjellberg och arkitekt Annette Berfner. De lyssnar till våra synpunkter så vi hoppas alla kommer att trivas i de nya fräscha lokalerna.
Säkerhetssamordnare Börje Hallberg är belåten med den nya handikappanpassade entrén. Hela trapphuset är ombyggt för att hissen skulle installeras. Dörrar, fönster och lås får säkra låsanordningar och larm.
– Hela förvaltningens inflyttning skall vara klar i februari 2012. Det blir en trevlig och säker arbetsplats, avslutar Börje Hallberg.
2016-10-12T14:04:05+00:002011/10/21|