Sjuhärads kommunalförbund. En kommunal mötesplats

sjukommunalforbund

Leif Johansson, Sjuhärads kommunalförbund.   Foto Peder Persson.

Leif Johansson, Sjuhärads kommunalförbunds förbundsdirektör sedan ett och ett halvt år, trivs mycket bra i de trivsamma och kreativa lokalerna i ESPIRA Tillväxtcenter.
– Här i huset arbetar personer i olika åldrar med helt skilda erfarenheter. Det ges och tas från varandra vilket är inspirerande.

Sjuhärads kommunalförbund arbetar för att stärka Sjuhärad genom samarbete mellan de olika kommunerna. Det är Borås, Bollebygd, Herrljunga, Mark, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn och Vårgårda som ingår samt Varberg som är adjungerad. Förbundet är en kommunal samverkansorganisation som utgör en mötesplats.
– Vi eftersträvar att Sjuhärad ses som en attraktiv region för företagare. Tillsammans är man starkare, säger Leif Johansson.

Lokalerna i ESPIRA Tillväxtcenter är inspirerande att arbeta i. De olika företag med skilda verksamheter som arbetar i huset är en förmån att ha som granne. Konceptet med vissa gemensamma lokaler och service ger en fördel. Det är en alldeles speciell miljö där trivseln är god.
– Kommunerna har, glädjande nog, så mycket att samverka om så vi börjar få det trångt nu, avslutar Leif Johansson.

www.sjuharad.com

2016-10-12T14:04:19+00:002008/10/21|