Skruvdragare och cykel Årets julklappar hos Harald Nyborg2016-10-12T14:03:37+00:00

ibab sidhuvudhuvud

harald nyborg rubrik

harald nyborg mikale wallen

Vi har ett bra läge och goda grannar i Knalleland, hälsar Harald Nyborgs t.f butikschef Mikael Willén. Foto Peder Persson.

– Harald Nyborg är en av IBAB:s hyresgäster som etablerade sig i Borås Arena 2005. Det innebär att vi firar tioårsjubileum i år, säger Mikael Willén, tillförordnad Butikschef.

– Vi trivs jättebra i våra lokaler. Det är ett bra läge i Knalleland med trevliga grannar och vi känner oss som en enda stor familj. Det är alltid något som behöver fixas och vi har ett fint samarbete med Borås Arenas vaktmästare. Butiken ligger i markplan med parkeringsplatser utanför entrén. Det innebär att också funktionshindrade lätt kan komma in.

– Ett förslag som vi har lagt är att få egna uppmärkta parkeringsplatser vid  butiken då det spelas match på arenan. Då har våra kunder lättare att komma till oss. Vi väntar på ett positivt svar från kommunen.

Harald Nyborgs devis är ”Allt inom Hus, Hem & Trädgård” och på hyllorna ser man maskiner i kategorierna bra, bättre, bäst vilket innebär att man både servar hobbyfixaren och de som arbetar professionellt.

– Årets julklapp tror jag kommer att bli verktyg och framförallt skruvdragare. För de yngre verkar det som att cykeln med tema från Disneyfilmen Frozen kommer att bli en riktig storsäljare.

– Jag önskar alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År, hälsar Mikael Willén.

Länk till Harald Nyborg

 

……………………………………………………………………………………..

plugg cfl hemsida

……………………………………………………………………………………..

 plugg tomten hemsida ibab

……………………………………………………………………………………..

 plugg bussgatan hemsida

……………………………………………………………………………………..