– Vi driver Borås Kongress!

Vi driver Borås Kongress

Välkommen till Borås Kongress hälsar personalen från Evion Borås Möten AB. Foto Peder Persson.

Borås Kongress invigdes den tjugonde november och Evion Borås Möten AB är operatör och ansvarig för driften.

– Vårt uppdrag är att stärka Borås på mötesmarknaden och öka intresset för att besöka, bo och även verka i staden. Det är vårt konkreta uppdrag som jag tillsammans med ett tiotal kollegor kommer att arbeta med, säger Janne Johansson, Evion Borås Möten AB.

– Vi har över tjugo lokaler och kan ta emot större och mindre sällskap. Grupper från två till tusen personer får plats i huset där vi har eget kök och en matsal som rymmer drygt sexhundra sittande gäster och möjlighet att servera lunch till tusen personer.

– Borås Kongress primära upptagningsområde är Borås och 7-Häradsregionen men även Storgöteborg. Målgruppen är företag, organisationer och föreningar. Vi är öppna för att skapa alla typer av möten i vårt fantastiska hus och framtiden får visa var vi landar.

– Nu omvandlar vi intresset för huset till bokningar och samarbetar vid större nationella och internationella konferenser med Borås Borås TME AB. Det känns också viktigt med ett bra samarbete med fastighetsägaren IBAB och Akademiplatsen AB, avslutar Janne Johansson, Evion Borås Möten AB.

Länk till Borås Kongress

2018-12-17T22:37:10+00:002018/12/17|