Vinddraget – en fastighet i förvandling!

fasad_vinddraget

Del av den uppfräschade fasaden på fastigheten Vinddraget. ………………… foto peder@artcenter.nu

Nu har turen kommit till fastigheterna i Viareds industriområde för en uppfräschning. Vi betar av ett område åt gången och då gör vi en riktig ansiktslyftning av våra fastigheter.
– Efter Espira Tillväxtcenter Sjuhärad står nu kvarteret Vinddraget i Viareds industriområde på tur i vårt planerade underhåll, säger förvaltare Richard Svanberg.

I Viared har vi målat om fasaden på första huset. Det har fått ett modernt och fräscht utseende. Vidare har vi bytt två större portar och förändrat en del markytor utanför fastigheterna. Först och främst är det en ny plantering där en vacker sedummatta täcker vissa delar. Vi lade även om en trappa och gjorde samtidigt nya stödmurar med plantering. Skogsdungen vid Stämpelgatan har genomgått en gallring och upprensning.

Fortsättningsvis ska även de övriga fastigheterna på området få en liknande helrenovering så helheten blir ett stilrent intryck.

– För närvarande har vi endast en lokal för uthyrning, meddelar Richard Svanberg. Här väntar vi med renovering tills hyresgäst tillträder så den kan skräddarsys efter önskemål. Den har en yta på 1 000 kvm som lämpar sig till kontor och lager, eventuellt kan ytan delas på två hyresgäster. Parkeringsplatser finns i anslutning till lokalen.

Viared industriområde blir alltmer attraktivt för företag att etablera sig i. Närheten till Borås, Landvetter flygplats och Göteborg gör att läget är mycket fördelaktigt. Lättåtkomligheten, tack vare motorvägen, är också en bidragande orsak till den stora efterfrågan på lokaler.

2016-10-12T14:04:24+00:002007/12/12|