Om IBAB2016-10-12T14:03:40+00:00

Industribyggnader i Borås AB

..som i dagligt tal förkortas IBAB, grundades i början av 70-talet. IBAB är det lokala kommunägda fastighetsbolaget.

Vår utgångspunkt är att den lokal som vi hyr ut, är ett av kundens viktiga redskap i genomförandet av sina uppdrag. Vi vet att lokalens viktigaste innehåll är de människor som arbetar där. Därför är vi noga med att erbjuda sunda och väl planerade lokaler till rätt pris i mycket bra lägen. Vi utvecklar och förvaltar industri-, kontors-, affärs- och utbildningslokaler för våra kunder räkning.

Det klart uttalade målet med bolagets verksamhet är att erbjuda anpassade lokaler till mindre och medelstora företag med olika lokalbehov. Många är företagen som fått en bra start i våra lokaler. Företag har börjat med en mindre area för att sedan kunna växa i större lokaler inom fastigheten eller i något av våra andra områden. Framgångsrika hyresgäster har utvecklats och trivs så bra att de sedan övertagit fastigheten. Detta ser vi som ett bevis på att vi lyckas.

För närvarande hyr vi ut lokaler till cirka 30 företag med en sammanlagd area av cirka 37 000 m². Dessa lokaler finns i centrum på Fabriksgatan det anrika Algotshuset samt ESPIRA utvecklingscenter på Olofsholmsgatan och Flemminggatan. Även nya Borås Arena ingår i vårt fastighetsbestånd.

Våra bästa referenser är våra trevliga och nöjda hyresgäster.

Läs om dem här!

”IBAB, lokaler för trygg utveckling”