Personalinformation


 

I början av maj samlades personalen i Industribyggnader i Borås AB, IBAB, för en gemensam arbetslunch på Pulsen Konferens mitt i city. Förutom de anställda deltog också styrelsens ordförande Magnus Johansson och vice ordförande Björn Bergquist.

– Det är viktigt att alla träffas och att vi får tillfälle att presentera våra nya medarbetare från Borås Lokaltrafik AB, säger IBAB:s vd Lars Nordin. Samtidigt passar vi på att informera om företagets inriktning och hur vi skall arbeta tillsammans i framtiden.

Den andra maj övertog IBAB Borås Lokaltrafik AB, BL, som nu ingår som ett dotterbolag i koncernen. BL är idag ett fastighetsbolag vid Strömsdal, Svenljungagatan 39. Ytan, på ca 33 000 kvadratmeter, tillhandahåller uppställningsytor för bussar verkstäder, tvätthallar och kontor. Personalen stannar kvar i bolaget och kommer att få fler medarbetare.

IBAB, är ett kommunalt fastighetsbolag som grundades i början av 70-talet. Företaget skall anpassa, utveckla och förvalta industri-, kontors-, affärs- och utbildningslokaler för mindre och medelstora företag med olika lokalbehov.

– IBAB-koncernens omsättning för 2019 budgeteras till ca 55 miljoner kronor. 13 personer med hög kompetens arbetar idag för IBAB. Bolaget kommer att behöva rekrytera fler medarbetare framöver, avslutar Lars Nordin.

2018-06-08T10:54:41+00:002018/06/08|