Inflyttningsklart i Neptunhuset

richardmarie

Richard Svanberg, IBAB och Marie Richardsson, ESPIRA Tillväxtcenter är nöjda
med de ljusa och trevliga lokalerna i Neptunhuset. Foto: Peder Persson.

Den sista byggnadsetappen av Neptunhuset, Fleminggatan 3 är klar och hyresgästerna har eller håller på att flytta in. Ett kvarter med byggnader och parkeringsplatser som svarar upp mot behoven från de företag, organisationer och övrig verksamhet som nu är hyresgäster. Allt ingår i ESPIRA- kvarteret.

– Vi har nu fyllt Neptunhuset med hyresgäster, säger Marie Richardsson som arbetar med service och samverkan inom ESPIRA Tillväxtcenter Sjuhärad. Förutom lokalen i gatuplan som IBAB skall hyresgästanpassa är allt uthyrt. Det fungerar enligt våra planer och vi ser fram emot att kunna serva de nya företag som etablerar sig här.

Förvaltare Richard Svanberg, IBAB, visar på den stora, ljusa och luftiga lokalen i gatuplan.
– Denna lediga lokal på drygt 400 m2 skall anpassas till vår nya hyresgäst, så det finns fortfarande en chans att etablera sig i Espira-kvarteret. Det centrala läget, tydliga ”skyltläget” och öppna planlösningen visar på lokalens möjligheter. Övriga lokaler ger också ett mycket ljust och luftigt intryck med glasväggar och stora fönster.

I ombyggnaden av Neptunhuset har ingått ny fasad och fönster. Omläggning av tak, installation av hissar, ny ventilation och elinstallation samt nytt värmesystem har gjorts. Anpassning och uppfräschning av gårdsmiljön för ESPIRA- kvarteret är färdigställt inom kort.

Invigning av de fräscha lokalerna i Neptunhuset går av stapeln på ESPIRA-dagen 22 maj 2008.

 

2016-10-12T14:04:23+00:002008/01/30|