MAX – en spelare som trivs på Borås Arena

MAX-JUNI-2014
– MAX trivs att verka på Borås Arena, säger restaurangchef Astrit Bunjaku. Foto Peder Persson.
MAX hamburgerrestauranger AB startade 1968 och är en av IBAB:s hyresgäster i Borås Arenas Ålgårdsläktare. Restaurangen är inredd med generösa fönster, högt i tak och rikligt ljusinsläpp. De två våningarna är anpassade för alla åldrar och för de med funktionshinder.
Astrit Bunjaku har varit restaurangchef i tre år.
– Vi är en rikstäckande hamburgerkedja med 97 restauranger utspridda över hela Sverige, samt ett tiotal i Danmark, Norge, Dubai och Abu Dhabi.
Vårt sortiment består uteslutande av garanterat svenskt nötkött, svenskt bacon och svensk kyckling. Vi försöker också att kontinuerligt göra vår mat allt hälsosammare. Grönsakerna kommer från kontrollerade odlingar i Sverige, Danmark samt Holland.
Trettio anställda serverar c:a 500 gäster på vardagar och det dubbla på helger samt Elfsborgs hemmamatcher. Öppettiderna är 10.00 till 24.00 veckans alla dagar.
– Företaget är med och sponsrar Elfsborg och det är alltid lika trevligt när spelare och ledare besöker oss före eller efter träning. Det går bra för dem i allsvenskan och vi håller tummarna för att det skall bli medalj.
– Borås är en intressant stad med trevliga invånare, tycker Astrit Bunjaku som äter sin lunch i restaurangen och pendlar från Partille varje dag.
2016-10-12T14:03:49+00:002014/06/08|