Wengbrand Redovisning nu också i Borås!

wengbrand_augusti_2010

– Vi trivs mycket bra i våra ljusa lokaler med vacker utsikt, säger redovisningskonsulterna David Wengbrand och Jennie Näsström.
Ulricehamnföretaget Wengbrand Redovisning AB har utökat med en filial i Borås och är sedan ett år tillbaka hyresgäster på femte våningen i ESPIRA-huset, Olovsholmsgatan 32. Företagets målsättningen är att växa till samma nivå som i Ulricehamn.
– Vi har mottagits väl och trivs bra med kolleger och lokaler i fastigheten, säger redovisningskonsult David Wengbrand.
Wengbrand Redovisning är en redovisningsbyrå i andra ägargenerationen. Byrån ger rådgivning i bland annat bokföring, skatter och uppstart. Hjälper till med löpande bokföring, bokslut och deklarationer. Ser också till att fakturering och betalningar sker i tid. De lagerhåller även registrerade aktiebolag som erbjuds den som ämnar starta eget företag. Det som kan vara svårt för en nyföre-tagare att ta itu med inom den ekonomiska delen kan här få en hjälpande hand.
– Vi trivs mycket bra här högst upp i det ljusa rummet med vacker utsikt. God trivsel med många erfarna och kunniga arbetskamrater runt omkring oss. Hela våningsplanet är som ett stort företag. Gemensamma lokaler för fika, sammanträden och föreläsningar. Trevligt också med en reception i huset, säger redovisningskonsult Jennie Näsström.
2016-10-12T14:04:11+00:002010/09/13|