ibab sidhuvudhuvud

Harald Nyborg uppdaterar

Emma Larsson, butikschef Harald Nyborg i Borås.. Foto Peder Persson.

IBAB:s hyresgäst Harald Nyborg, med butik i Borås Arena har tecknat ett nytt hyresavtal. Man förbereder sig också för uppdatering av lokalen. Det gäller främst nytt golv och belysning.

– Vi kommer att stänga vår butik efter nyår och under fyra till sex veckor skall arbetet pågå, säger butikschef Emma Larsson. Alla varor, hyllor och övrigt skall flyttas ut för att göra plats för hantverkare. Golvet kommer att täckas av plattor och belysningen skall ökas och bytas ut till mer miljövänliga ljuskällor. Våra kunder kommer att se en förändring och vi hoppas att det skall bli ännu hemtrevligare att besöka oss.

Företaget startades för över hundra år sedan i Odense av den driftige dansken Harald Nyborg. Sedan dess har verksamheten expanderat kraftigt. Varuhusen är fullsortimentbutiker och lagerför produkter som verktyg, lantbruks- och djurartiklar, cyklar, leksaker, hem & hushåll, lampor, el, fritid och camping med mera. Butiken i Knalleland öppnade 23 maj 2005 och kvadratmeterytan är cirka 1 700.

– Årets julklapp har varierat under åren. Skruvdragare, spikmatta, vinkelslip och cykel har toppat tidigare och i år väntas det bli Sluban. Det är en leksak som är kompatibelt med liknande byggklossar på marknaden till låga priser. Vi har ett stort sortiment med små och större paket.

– Man får mycket för pengarna och det är jättekul att bygga med dem. Jag tror att det kommer att bli årets julklapp, hälsar Emma Larsson.

Länk till Harald Nyborg