Representanter från IBAB möter Elfsborgs damlag. Från vänster IBAB:s vd Patrik Johansson, Linn Sångberg, Mathilda Ståhlbom Karlsson, IBAB:s ordförande Magnus Johansson, Linda Westberg Carlsson, Sara Jardving och Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson. Foto Elfsborg.

– Det har gått riktigt bra för Elfsborgs damlag. Vi är en homogen grupp som startade 2020 i division fyra och avancerat uppåt i seriesystemet. Denna säsong spelar vi i division två. Vår målsättning är att komma bland de tre bästa men helst vill vi vinna serien, hälsar spelaren Sara Jardving.

– Vi lägger fokus på damlaget och kommer att synas på deras matchtröjor, säger IBAB:s ordförande Magnus Johansson. Elfsborg är ett bra varumärke för staden. Vill även lyfta fram de olika samhällsinsatser som föreningen gör via visionen ”Vi tillsammans”.

– IBAB har ett flerårigt nära samarbete med IF Elfsborg som är en av våra hyresgäster, säger Patrik Johansson, vd IBAB. För oss är det viktigt att lyfta fram damfotbollen och vi är stolta över att få vara en del av satsningen.

– Vår förening har drygt 800 företag, organisationer och privatpersoner som sponsrar och stöttar oss på olika sätt, säger IF Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson. IBAB är en stabil partner och vårt samarbete sträcker sig flera år tillbaka. Vi har utvecklats tillsammans med Borås Arena och i år är deras logo med på damlagets matchdräkter.