Conny Larson är platschef för IBAB:s hyresgäst Sandå Måleri i Borås. Foto Peder Persson.

Efter IBAB:s övertagande av Borås Lokaltrafiks fastighet på Svenljungagatan 39 har man fått flera nya hyresgäster bland andra Sandå Måleri.

I mitten av förra seklet startade dalmasen och målarmästaren Olle Andersson, från den lilla byn Sandån i Dalarna, Sandå Målerifirma AB. Företaget är idag rikstäckande med 54 avdelningar från Malmö i söder till Haparanda i Norr. Boråskontoret verkar geografiskt i Borås, Bollebygd, Rävlanda, Ulricehamn och Mark mot Hallandsgränsen.

– Vi arbetar med alla former av traditionellt måleri och tapetsering men även dekorationsmålning, epoxy, takplåtsmålning, rostskydd, fönsterrenoveringar, fibrite, brandskyddsmålning och fasadtvätt, säger Conny Larsson som är platschef i Borås.

– Våra lokaler ligger centralt, är ändamålsenliga och passar vår verksamhet. Det är lätt att parkera, lasta i och ur våra lager och det finns också plats för containrar.

– Eftersom IBAB har tagit över Borås Lokaltrafiks personal, som hanterade fastigheten tidigare, så har inget förändrats. Det fungerar lika bra som tidigare. Är det något som skall justeras så fixar de det snabbt och smidigt.

– Vårt mål är att alltid leverera ett hantverk som kunden är nöjd med och som vi kan vara stolta över, avslutar Conny Larsson.

Länk till Sandå Måleri