Ibab samlar sin personal i centrum
 
IBAB samlar sin personal och anpassar 350 kvadratmeter till nya huvudkontoret. Foto Peder Persson.

Nu bygger Industribyggnader i Borås AB – IBAB om sitt huvudkontor i fastigheten Vulkanus på Fabriksgatan i centrala Borås. På plan sju och åtta sker en ombyggnad som i mars 2019 skall vara klart och bli arbetsplatser, mötesoch konferensrum med mera.

– Vi som arbetar på IBAB sitter idag på flera platser. Efter lokalanpassningen kommer vi att sitta tillsammans vilket blir trevligare och effektivare. Det ger också kortare beslutsvägar och ökar vårt redan fina samarbete. Det är flera spännande och intressanta projekt och arbetsuppgifter som ligger framför oss så denna lokalanpassning känns helt rätt.

– I och med ombyggnaden som nu genomförs är samtliga 19 000 kvadratmeter i fastigheten Vulkanus fullt uthyrda. Det innebär att i dagsläget finns det inget outhyrt, avslutar IBAB:s VD Lars Nordin.

Arbetet genomförs av RO-Gruppen genom ett ramavtal och bolaget har accepterat utmaningen.

Industribyggnader i Borås AB levererar moderna och ändamålsenliga lokaler. Man visar också på möjligheter att förädla äldre fastigheter till ljusa, charmiga och moderna miljöer anpassade specifikt för kundens behov och verksamhet.