Andreas Sahin, som har en bred erfarenhet från den privata sektorn, började för några veckor sedan sin anställning som fastighetstekniker hos Industribyggnader i Borås AB. Foto Peder Persson.

– Mina arbetsuppgifter är bland annat att ansvara för drift, skötsel och underhåll av fastigheternas tekniska system, värme- och ventilationssystem, sköta värmeväxlare för fjärrvärme, fläktar och övrig teknisk utrustning. Samt underhålla, justera och reparera företagets styr- och reglerteknik, säger Andreas.

– Kollegorna på IBAB är positiva, informerar och supportar. Inte minst vår förvaltare Nicolaas Boon som fungerar som mentor. Han är tydlig och det känns bra att få möjlighet att gå med då han berättar och förklarar. Jag gjorde likadant när jag lämnade mitt tidigare arbete och förstår hur viktigt det är att vidarebefordra information till den som är ny på jobbet. Min målsättning är att få kunskap och en övergripande roll när det gäller kontroll av våra fastigheter.

Andreas Sahin är 45 år, bor med hustru och två barn i Sandared strax utanför Borås. Han är allätare inom sport och siktar på att i en framtid bli en hejare på bland annat pistolskytte.

– Det känns rätt att gå vidare och utveckla sig inom sitt yrke och person, tycker Andreas som är IBAB:s nya fastighetstekniker.