IBABs styrelseedamöter. Överst från vänster: Niklas Ferole (KD), Melanija Nehmé Duranec (S), Annika Pehrsson (SD), Martin Jakobsson (C).
Främre raden från vänster: 
Carl-Axel Rudd (L), ordförande Magnus Johansson (S) och vice ordförande Ulf Sjösten (M). Fattas på bilden: Mohamed Farah (S). Foto Peder Persson.

2015 tillträdde Magnus Johansson ordförandeposten i styrelsen för Industribyggnader i Borås AB, IBAB.

– Det har varit en innehållsrik och spännande resa, tycker Magnus. Det största enskilda projektet är Borås Kongresshus. Uppdraget var att bygga med en sex år gammal budget där löner och material ökat med 20-50 procent. Det blev en utmaning med tuffa förhandlingar. Vi lyckades ro projektet iland tack vare ett utomordentligt fint samarbete mellan styrelse och VD. 

– Vi har en pågående organisationsutveckling där vi idag ligger i framkant. Ledningsfunktion, inhousepersonal arbetar i moderna, ljusa och välkomnande lokaler på plan sju i centrum. Det ska vara roligt att gå till jobbet.

– Idag är vi åtta styrelsemedlemmar där några har varit med tidigare och flera nya med olika spetskompetenser som kommer att gynna bolaget. Styrelsens fortsatta arbetet innebär att utveckla och hitta nya utmaningar med rätt förutsättningar utifrån vårt ägardirektiv, avslutar ordförande Magnus Johansson.

Länkar till:
• IBAB stöttar Elfsborg
• Vi önskar våra läsare en trevlig sommar!
• Klimatneutrala Borås 2030
• Välkommen till IBAB Arvid Stedt